Yemek

Bahçeşehir Koleji Aylık Yemek Listesi (Ekim 2014)

Bahçeşehir Koleji Aylık Yemek Listesi (Kasım 2014)

BAHÇEŞEHİR SERVICE GROUP
, profesyonel kadrosu ve insan sağlığını temel alan hizmet anlayışıyla, daima çözüm ortağı olmayı hedeflemiş, 3 yıllık sektörel birikimiyle 47 ilde, 124 farklı projede, 132.000 pax yemek üretim kapasitesiyle hizmet veren, hizmetlerini farklı sektörlerin dinamiklerine göre kategorize etmiş bir kuruluştur. % 100 yerli sermayeli kuruluşumuz, farklı bakış açıları ile çok kısa sürede sektörüne dinamizm getirmiş, alanında lider konumda olan pek çok firma tarafından tercih edilen bir marka haline gelmiştir.

Uzun yıllar catering sektörünün önde gelen firmalarında hizmet vermiş deneyimli yöneticilerimiz, bilgi ve deneyimlerini birleştirerek güvenli ve sağlıklı toplu yemek üretim anlayışını sürekli geliştirmiş, hizmet ağımızı kısa sürede Türkiye çapında yaygınlaştırmışlardır.

Misyonumuz; müşterilerimizin ihtiyaçlarına, deneyimli ve uzman kadromuzla en güvenli şekilde, en uygun maliyetlerle, zamanında ve tek elden cevap vermektir.

BAHÇEŞEHİR SERVICE GROUP; eğitim, sağlık, otomotiv, inşaat, tekstil ve gıda gibi çok farklı sektörlere, iş merkezlerine, fabrikalara, şantiyelere,askeri kışla hizmet vermekte, çalışanların profiline özel olarak hazırlanmış mönü ve kalori programları ile güvenli ve ekonomik toplu yemek hizmeti sunmaktadır. Sektörel uzmanlaşma adına Industry Catering, Mutfak Academy, SOA gibi markalar ile sektöre en u uygun hizmetin, uzman ekipler tarafından verilmesi hedeflenmiştir.

Eğitim sektöründe geleneksel yemek hizmetinde uzmanlaşan Mutfak Academy markamız ve okul kantinlerini fast food tan uzaklaştırmayı hedefleyen Portakal Ağacı markalarımız ile Bahçeşehir Kolejlerine Hizmet vermekteyiz...

“İyi beslen, iyi öğren” sloganıyla yola çıkan ve temel ilkesi sağlıklı nesiller yetiştirmek olan MUTFAK ACADEMY CATERING'i okulunuzdaki yemek hizmetleri için görevlendirmek, yarattığımız farklılığa yakından tanıklık etmeniz anlamına gelecektir.

Takip Et

gri{creative}agency